Forest Whitaker va juca într-un film despre viaţa lui Louis Armstrong (Video)

Actorul american Forest Whitaker va regiza un film despre Louis Armstrong, în care va interpreta şi rolul marelui muzician de jazz, a anunţat miercuri presa de la Hollywood.

85 afișări
Imaginea articolului Forest Whitaker va juca într-un film despre viaţa lui Louis Armstrong (Video)

Louis Armstrong

Forest Whitaker, în vârstă de 47 de ani, care a primit un premiu Oscar pentru interpretarea dictatorului ugandez Idi Amin Dada în filmul "Ultimul rege al Scoţiei", îşi va face astfel debutul în spatele camerei cu ocazia filmărilor de la acest nou film, care se va numi "What a wonderful world", a anunţat revista Variety.

Coproducătorul filmului va fi casa de producţie pariziană Légende, care a realizat şi filmul despre viaţa celebrei cântăreţe Edih Piaf, "La vie en rose", în care a jucat actriţa franceză Marion Cotillard, recompensată cu premiul Oscar pentru acest rol.

"Armstrong a lăsat o amprentă uriaşă asupra vieţilor noastre şi în cultura noastră", a declarat în faţa presei Forest Whitaker.

Armstrong "a avut o viaţă extraordinară, şi prin arta lui a schimbat felul de a face şi de a asculta muzică, nu doar în Statele Unite, ci în lumea întreagă", a adăugat Whitaker.

Filmul va începe cu descrierea anilor de început, de muzician sărac, ai lui Armstrong în New Orleans şi va urmări cariera lui de trompetist virtuos şi de cântăreţ redutabil în improvizaţie.

Filmările vor începe vara viitoare în Louisiana.

Louis Armstrong -"What a wonderful world"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici