FOTO Comediana Kathy Griffin, fotografie CONTROVERSATĂ cu preşedintele SUA decapitat

Comediana Kathy Griffin s-a fotografiat ţinând un cap de plastic ”decapitat”, care seamănă cu preşedintele SUA Donald Trump, plin de sânge, transmiţând mesajul ”susţin sângele”, informează Huffington Post.

622 afișări
Imaginea articolului FOTO Comediana Kathy Griffin, fotografie CONTROVERSATĂ cu preşedintele SUA decapitat

FOTO Comediana Kathy Griffin, fotografie CONTROVERSATĂ cu preşedintele SUA decapitat

Comediana Kathy Griffin a participat la o şedinţă foto controversată, unde s-a lăsat pozată de fotograful Tyler Shields, recunoscut pentru instantanee şocante şi controversate. Griffin s-a pozat ţinând un cap de plastic decapitat, plin de sânge, care seamănă cu preşedintele americann Donald Trump.

Iată fotografia:

 

 

După ce s-a viralizat fotografia, reacţiile stârnite au fost variate: ori de susţinere şi apreciere a acestei forme de artă, dar şi mesaje negative.

La câteva ore de la publicarea pozei, însă, contul oficial al Serviciilor Secrete Americane a publicat un mesaj:

 

Însă, după toate reacţiile puternice stârnite, comediana şi-a dat seama că a exagerat, astfel că a publciat un video în care îşi cere iertare:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici