Actriţa Molly Peters, una dintre ”fetele Bond”, a murit la vârsta de 75 de ani

Actriţa britanică Molly Peters, care a interpretat-o pe Patricia Fearing în filmul cu James Bond ”Operaţiunea Thunderball” (1965), unde Sean Connery l-a interpretat pe faimosul agent 007, a decedat la vârsta de 75 de ani, scrie The Sun.

15743 afișări
Imaginea articolului Actriţa Molly Peters, una dintre ”fetele Bond”, a murit la vârsta de 75 de ani

Actriţa Molly Peters, una dintre ”fetele Bond”, a murit la vârsta de 75 de ani (Imagine: Hepta)

Vestea vine în contextul în care, săptămâna trecută, Roger Moore, recunoscut pentru interpratarea faimosului agent secret a murit în Elveţia, după o luptă scurtă împotriva cancerului. Acesta a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria "James Bond", între anii 1973 şi 1985.
 
Actriţa britanică a cunoscut faima după ce a devenit prima ”Bond Girl” care şi-a dat hainele jos pe marele ecran, stârnind un val de controverse la acea vreme (1965 - n.r.) 
 
Decesul său a fost anunţat pe contul de Twitter James Bond: ”Suntem trişti la aflarea veştii că Molly Peters a decedat la vârsta de 75 de ani. Gândurile noastre se îndreaptă către familia ei”.
 
Molly şi-a început scurta carieră de film la începutul anilor şaizeci, după ce a fost descoperită de regizorul Terence Young.
 
Iată cum arăta Molly, alături de Sean Connery, în filmul ”Operaţiunea Thunderball”: 
 
Sursa foto: IMDB
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici