FOTO | Cum a intrat în FALIMENT o celebră actriţă din "Game of Thrones": A rămas cu 5 dolari în conturi şi a fost nevoită să îşi vândă casa pentru a supravieţui

Actriţa Lena Headey, care o joacă pe temuta Cersei Lannister în serialul fantasy produs de HBO, a dezvăluit în timpul procesului de divorţ că mai are în contul bancar doar 5 dolari.

10149 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum a intrat în FALIMENT o celebră actriţă din "Game of Thrones": A rămas cu 5 dolari în conturi şi a fost nevoită să îşi vândă casa pentru a supravieţui

Cum a intrat în FALIMENT o celebră actriţă din Game of Thrones: A rămas 5 dolari în conturi şi a fost nevoie să îşi vândă casa pentru a supravieţui

Aceste lucruri se petreceau în aprilie 2013. Lena Headey, deja vedetă la acel moment datorită rolului din "Game of Thrones", intentase proces fostului soţ Peter Loughran pentru a primi o parte din suma de 46.000 de dolari , pe care cuplul o primise de la stat ca urmare a unor recalculări de taxe, potrivit BM.

Cuplul s-a căsătorit în 2007, dar s-a despărţit 4 ani mai târziu, Lena depunând actele de divorţ în instanţă în iulie 2012, invocând „diferenţe ireconciliabile”.

Ea a declarat în timpul procesului că trăieşte de pe urma cardurilor de credit, încercând astfel să acopere cheltuielile sale şi a fiului său în vârstă de trei ani.

Actriţa a făcut pledoarie pentru sărăcie în instanţa din Los Angeles.

Judecătorul nu a fost însă convins, iar ca urmare a verdictului, Lena Headey a fost nevoită să îşi vândă casa pentru a-şi achita datoriile.

Astăzi, Lena Headey nu mai are grija banilor; în aprilie 2017, ea a semnat cu HBO unul dintre cele mai mari contracte din istoria televiziunii. Mai exact, alături de Emilia Clarke (Daenerys), Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lanister) ea va primi 2 milioane de lire sterline pentru fiecare episod turnat.

"Game of Thrones" este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. În 2016, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici