FOTO Cum arată Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt. Are 11 şi surprinde deja prin apariţiile sale stilate

Shiloh Jolie Pitt, superba fiică a actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, prima fiică biologică a fostului cuplu de la Hollywood, a împlinit pe 1 iunie 11 ani.

6591 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum arată Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt. Are 11 şi surprinde deja prin apariţiile sale stilate

FOTO Cum arată Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie şi Brad Pitt. Are 11 şi surprinde prin apariţiile sale stilate (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

În ciuda faptului că este prima fiică biologică a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, fetiţa a reuşit să evolueze în afara reflectoarelor, în majoritatea timpului, potrivit ONE.

Shiloh s-a născut în Namibia în 2006, fiind cel de-al patrulea copil al familiei Jolie-Pitt. Copila a ocupat locul doi pe lista Forbes a celor mai importanţi copii de la Hollywood şi a apărut pe coperta revistei People la scurt timp după ce s-a născut.

Fetiţa de 11 ani are o fundaţie care îi poartă numele, creată de părinţii ei în Namibia, care protejează animalele. Fundaţia are chiar şi un ghepard pe care îl cheamă Shiloh, iar fetiţa Angelinei a declarat că "abia aşteaptă să viziteze Naankuse pentru a se întâlni cu ea însăşi".

Când apare în public, Shiloh preferă un stil vestimentar băieţesc. Din garderoba ei nu lipsesc vestele, papionul sau costumele de inspiraţie masculină.

VEZI GALERIA FOTO PE THE ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici