FOTO | Cum arată unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie: La 3 ani şi-a dat seama că este fată şi nu băiat

Unul dintre cei mai tineri copii transgender din Marea Britanie şi-a început tranziţia la vârsta de 12 ani, după ce şi-a dat seama că era în „corpul greşit” încă de la vârsta de trei ani.

3116 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum arată unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie: La 3 ani şi-a dat seama că este fată şi nu băiat

Cum arată cel mai tânăr transgender din Marea Britanie: La 3 ani şi-a dat seama că este fată şi nu băiat

Terri Lammin, mama lui Ash, a mărturisit că momentele când o vedea că se simte incomod în propriul corp au fost „sfâşietoare”, scrie Daily Mail.

„Deşi s-a născut băiat, din momentul în care a putut vorbi Ash a insistat că este fată”, a mai adăugat Terri.

În copilărie, Ash era ca multe fete de vârsta ei, obsedate de roz şi de rochiile de prinţesă. Mama tinerei susţine că fiica ei este exemplul perfect de copil care s-a născut în corpul greşit.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici