FOTO Imagini spectaculoase surprinse de un fotograf cu o specie rară de vulpe

  • Fotograful Sam Gaby a surprins un exemplar rar de vulpe Canadiană, iar imaginile sunt uimitoare.
  • Felul în care sunt făcute fotografiile arată că vulpea face o şedinţă foto.
5246 afișări
Imaginea articolului FOTO Imagini spectaculoase surprinse de un fotograf cu o specie rară de vulpe

Sursa foto: Sam Gaby/Keenfeed

Exemplarul surprins este cunoscut sub numele de vulpea focului. Coloritul să neagru c portocaliu o face să iasă în evidenţă printre celelalte specii.

Potrivit fotografului, el a petrecut săptămâni cu aceste animale, astfel încât să se familiarizeze cu el, asta pentru că vulpile au o personalitate timidă. Nu le place interacţiunea umană şi, de obicei, fug când văd oamenii.

Specia fotografiată este o vulpe roşie Canadiană, Canis Decassatus. Aceasta este o specie de vulpe cu genele unui câine. Reprezintă 30% din speciile din America de Nord. Rapoartele despre prezenţa lor specifică, de asemenea, ţările scandinave. Această vulpe rară este spectaculoasă şi este greu de surprins, potrivit KoalaBears.
 
Sam face poze de la 11 ani. El adoră să facă poze cu animale sălbatice în habitatul lor natural, arată viaţa reală, iar acest lucru îl face unic. El se asigură că îşi petrece timpul pentru a explora diferite zone, astfel încât să poată surprinde frumuseţea naturii prin obiectivul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici