FOTO Rihanna şi-a uimit fanii postând poze trucate cu Regina Marii Britanii

Rihanna a stârnit reacţii negative pe reţelele de socializare, după ce a postat mai multe fotografii cu Regina Elisabeta a II-a, în care capul monarhului era photoshopat peste corpul cântăreţei, scrie UsMagazine.

11149 afișări
Imaginea articolului FOTO Rihanna şi-a uimit fanii postând poze trucate cu Regina Marii Britanii

FOTO Regina Elisabeta a II-a, luată la MIŞTO de Rihanna chiar de ziua ei. Postările au stârnit reacţii negative

Cântăreaţa de 29 de ani a dorit să îi ureze Reginei ”La mulţi ani” în stilul caracteristic, aşa că a postat pe pagina sa de Instagram patru fotografii în care capul monarhului era photoshopat peste corpul artistei, în imagini provocatoare.

Fotografiile erau însoţite de descrieri precum ”Nu este atât de adânc”, făcând cel mai probabil referire la decolteu, ”Să fii umil”, sau ”#gucci Mama a spus că nu e mulţumită de poză aşa că a trebuit să o editez”, scrie UsMagazine.

Cei mai mulţi utilizatori au reacţionat negativ cu privire la postările cântăreţei, amintindu-i că ”Este lipsă de respect! Nu este deloc amuzant! Este bunica cuiva, cum ai reacţiona dacă ar fi bunica ta!”, sau ” Rihanna cere atenţie”.

Cu toate acestea, postările s-au bucurat şi de reacţii pozitive, fanii declarându-se încântaţi de imagini.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici