FOTO Italianul care trăieşte ca un hobbit. Actorii din ”Stăpânul Inelelor” susţin iniţiativa acestuia

  • Nicolas Gentile, un patiser italian în vârstă de 37 de ani trăieşte ca un hobbit.
  • Acesta şi-a cumpărat un teren în zona rurală din Bucchianico, lângă oraşul Chieti din Abruzzo, unde el şi soţia sa au început să îşi construiască Comitatul lui JRR Tolkien, din ”Stăpânul Inelelor”.
  • Şi asta nu e tot, împreună cu alţi prieteni care seamnă cu personajele din filmul preferat, au traversat munţi şi râuri pentru a arunca ”Inelul” în craterul vulcanic al Muntelui Vezuviu.
  • Actorii din ”Stăpânul Inelelor” îl laudă pe bărbatul italian care trăieşte ca un hobbit.
1248 afișări
Imaginea articolului FOTO Italianul care trăieşte ca un hobbit. Actorii din ”Stăpânul Inelelor” susţin iniţiativa acestuia

Sursa foto: Twitter

Bărbatul din Italia care trăieşte ca un hobbit şi-a construit deja prima casă, unde locuieşte cu familia, în haine de hobbit, iar uşile sale sunt deschise şi vizitatorilor. Patiserul, care este licenţiat în geologie, intenţionează să construiască caravana piticilor, hanul dragonului verde şi o versiune mare a casei lui Bilbo Baggins. Scopul său este de a transforma această bucată din Abruzzo într-un sat hobbit, cu o fermă alăturată, unde vizitatorii vor putea trăi într-o lume magică, care, potrivit lui Gentile, nu este prea departe de modul în care oamenii trăiesc în Bucchianico.

Cu ceva timp în urmă, mi-am dat seama că filmele şi cărţile nu mai erau suficiente pentru a-mi satisface pasiunea pentru genul fantastic şi, în special, pentru saga Lord of the Rings", a spus Gentile. „Încă citeam despre viaţa altor oameni. Am decis că vreau să-mi trăiesc viaţa de hobbit la maxim”.

Actorii din ”Stăpânul Inelelor” îl laudă pe bărbatul italian care trăieşte ca un hobbit

Actorii din ”Stăpânul Inelelor”, inclusiv Elijah Wood, şi-au exprimat sprijinul pentru proiectul italianului care trăieşte ca un hobbit. „Ciao, sono Frodo”, a spus Wood în italiană, într-un videoclip postat pe pagina de Instagram a lui Gentile, My Hobbit Life, cu peste 100.000 de adepţi. „Ajută-l pe Nicolas să construiască Comitatul”.

În scurtul mesaj video, Wood, care l-a interpretat pe Frodo Baggins în filme, îl felicită pe Gentile pentru proiectul său, pe care actorul l-a descris drept „incredibil”, potrivit The Guardian.

Într-un alt mesaj, actorul scoţian Billy Boyd spune: „Cunosc un prieten al lui Nicolas! Sunt eu, Pippin Took. Să-l ajutăm pe Nicolas să-şi construiască propriul comitat, ceea ce cred că ar fi un lucru minunat!”.

De asemenea, actorul Sean Astin, care a jucat rolul lui Samwise Gamgee, spune că a fost uimit de angajamentul lui Gentile de a arunca inelul în Vezuviu. „Ştiu că ai mers 300 de km pentru a arunca inelul în Vezuviu”, a spus Astin. „În Vezuviu! Acesta este un lucru uimitor! Nu ştiu dacă munţii italieni sunt ca Mordor, dar tot efortul şi munca sunt un lucru minunat!”.

Într-un interviu cu The Guardian Gentile a spus: „Unii cred că încerc să scap de realitate. Departe de mine acest gând. Îmi trăiesc visul, aventura”. 

Pământul astăzi este ameninţat de poluare şi de situaţia de urgenţă climatică, care sunt inamici la fel de înfricoşători ca Sauron. Am vrut să arătăm că pământul nostru, ca şi Pământul de mijloc al lui Tolkien, trebuie să fie salvat şi protejat ”.

Întrebat ce a simţit când a văzut mesajele de la actorii din ”Stăpânul Inelelor”, Gentile a spus: „Văzându-le umanitatea, emoţia, pentru că proiectul meu m-a umplut de mândrie şi bucurie. Am înţeles că sunt oameni foarte modeşti şi simpli. Pe scurt, gândiţi-vă la asta, Wood, Boyd şi Astin sunt adevăraţi hobbiţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici