FOTO. Momente amuzante cu Al Pacino, pe covorul roşu BAFTA 2020. Cum şi-a făcut intrarea actorul

Al Pacino s-a făcut remarcat încă de la intrarea pe covorul roşu, la gala de decernare a Premiilor BAFTA de duminică seară. Celebrul actor a fost ajutat de partenera lui să se ridice, după ce s-a împiedicat în văzul tuturor, arată Daily Mail.

4563 afișări
Imaginea articolului FOTO. Momente amuzante cu Al Pacino, pe covorul roşu BAFTA 2020. Cum şi-a făcut intrarea actorul

Sursa: Profimedia Images

Actorul în vârstă de 79 de ani s-a dezechilibrat în timp ce urca treptele către Royal Albert Hall, unde a avut loc evenimentul de decernare a Premiilor BAFTA 2020, arată Daily Mail.
 
Meital Dohan, partenera lui Pacino, s-a arătat şocată de incident, dar şi-a revenit imediat şi l-a ajutat să se ridice. Amuzat, actorul s-a fotografiat în faţa panourilor BAFTA 2020, ridicându-şi braţele în aer pentru a le arăta fanilor că nu a păţit nimic.
 
Pacino a fost nominalizat la Premiile BAFTA de anul acesta pentru rolul din filmul „The Irishman”, regizat de Martin Scorsese.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici