FOTO. Simbolul format din zăpadă pe acoperişul unei biserici din Sibiu. Reacţiile oamenilor

Zăpada s-a scurs de pe acoperişul bisericii din Muzeul Astra din Sibiu într-un mod simbolic, sub forma crucii. Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook a instituţiei de cultură din oraş.

6605 afișări
Imaginea articolului FOTO. Simbolul format din zăpadă pe acoperişul unei biserici din Sibiu. Reacţiile oamenilor

FOTO. Simbolul format din zăpadă pe acoperişul unei biserici din Sibiu. Reacţiile oamenilor

„<Legământul Lui Dumnezeu cu omul> s-ar putea intitula această poză... În fond, <veşnicia s-a născut la sat>, scriu reprezentanţii Muzeului Astra din Sibiu.

Potrivit acestora, zăpada scursă peste Muzeul Astra în ultima vreme a lăsat semnul unei cruci pe acoperişul monumentului adus din Maramureş.

Muzeul Astra este cel mai mare muzeu în aer liber din ţară.

„M-a cam trecut un fior. Mulţumim Domnului că muzeul este ocrotit şi <păstorit> de oameni cu credinţă!”, este un comentariu.

„Semn divin. Zi frumoasă de Iarnă”, scrie un alt utilizator.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici