FOTO, VIDEO Lady Gaga, surprinsă de camerele video în mijlocul unui SĂRUT PASIONAL la o benzinărie din California

Cântăreaţa pop Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper s-au sărutat pasional pe o motocicletă, în parcarea unei benzinării, totul pentru un film bineînţeles, notează site-ul dedicat celebrităţilor TMZ.

9260 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Lady Gaga, surprinsă de camerele video în mijlocul unui SĂRUT PASIONAL la o benzinărie din California

FOTO, VIDEO Lady Gaga şi Bradley Cooper, SĂRUT PASIONAL la o benzinărie din California

Gaga se pregăteşte pentru debutul ei în industria cinematografică, cu filmul "A Star is Born", unde va juca alături de Bradley Cooper, care se pregăteşte, de asemenea, pentru un debut: cel de regizor.

Cei doi au filmat o scenă sexy, luni, în deşertul californian, unde vor rămâne timp de o săptămână pentru filmări. 

Destul de convenabil pentru Lady Gaga, care va urca pe scena festivalului Coachella, în weekendul viitor, care se desfăşoară în aceeaşi locaţie.

 

Sursa Foto: popsugar-assets.com

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici