GALERIE FOTO De ce este DEZASRU când trenurile întârzie în China. Cum arată 100.000 de oameni aşteptând în frig

Peste 100.000 de pasageri au rămas blocaţi lângă o gară din China, după ce mai multe trenuri au fost amânate din cauza ninsorii.

1380 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO De ce este DEZASRU când trenurile întârzie în China. Cum arată 100.000 de oameni aşteptând în frig

GALERIE FOTO De ce este DEZASRU când trenurile întârzie în China. Cum arată 100.000 de oameni aşteptând în frig (Imagine: Subcontinental wind)

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Aceştia au aşteptat ore bune în faţa gării din Guangzhou, întârzierile depăşind chiar şi zece ore.

Imaginile cu marea de oameni au devenit virale în China, fiind apoi preluate de publicaţiile internaţionale
 
Citeşte continuarea în Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici