FOTO VIDEO Trupe militare PĂZESC obiectivele majore din Londra, inclusiv reşedinţa premierului

Poliţia a suplimentat numărul de agenţi desfăşuraţi pe străzile Londrei, iar trupe militare păzesc o serie de obiective majore aflate în capitala britanică, inclusiv ambasade, Palatul Buckingham şi reşedinţa prim-ministrului, informează agenţia de ştiri Reuters.

972 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Trupe militare PĂZESC obiectivele majore din Londra, inclusiv reşedinţa premierului

FOTO VIDEO Trupe militare PĂZESC obiectivele majore din Londra, inclusiv reşedinţa premierului

Premierul Theresa May a comunicat marţi că nivelul de alertă teroristă este acum la nivelul "critic", fapt ce înseamnă că un nou atac ar putea fi iminent.

"Trupele militare vor opera sub comanda Serviciului de Poliţie Metropolitană pentru a asigura paza statică la o serie de obiective cheie", potrivit unui comunicat dat publicităţii, miercuri, de poliţie.

 



Printre obiectivele care urmează să fie păzite de militari se numără Palatul Buckingham, ambasade, Palatul Westminster şi Downing Street 10, reşedinţa prim-ministrului.

Aceste măsuri au fost luate ca urmare a atacului terorist petrecut luni seară la un concert desfăşurat la Manchester. Atentatul s-a soldat cu cel puţin 22 de morţi şi aproximativ 60 de răniţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici