FOTO/VIDEO Vă mai amintiţi de celebra rochie purtată de Julia Roberts în Pretty Woman. Iată cât costă şi de unde o poţi cumpăra

De-a lungul timpului, actriţe celebre au rămas în istorie după ce au purtat rochii stilate şi ieşite din tipare, care au făcut ca apariţia lor să fie una memorabilă. Un asemenea exemplu este dat de Julia Roberts, în filmul Pretty Woman, scrie Daily Mail.

1576 afișări
Imaginea articolului FOTO/VIDEO Vă mai amintiţi de celebra rochie purtată de Julia Roberts în Pretty Woman. Iată cât costă şi de unde o poţi cumpăra

Vă mai amintiţi de celebra rochie purtată de Julia Roberts în Pretty Woman. Iată cât costă şi de unde o poţi cumpăra

Rochia albastru cu alb, purtată de Julia Roberts în Pretty Woman, atunci când a mers la cumpărături, a devenit emblematică pentru celebra actriţă. De asemenea, vestimentaţia, destul de îndrăzneaţă, a ajutat-o pe Julia Roberts să se propulseze în lumea Hollywood-ului.

Rochia, purtată de Roberts când a jucat rolul prostituatei Vivian Ward în filmul Pretty Woman din 1990, este vândută de comerciantul online ASOS, după aproape trei decenii de la lansare, pentru 136 de lire sterline.

În timp ce rochia inspirată de Julia Roberts era albastru cu alb, versiunea Hunza G, creată exclusivă pentru ASOS, vine în trei culori: negru, roşu şi albastru regal.

Rochia mini în două tonuri, care are o tăietură la mijloc, şi care este legată doar de un inel de argint, vine într-o singură mărime şi este realizată dintr-un material mulat şi încreţit, care îmbrăţişează forma corpului. 

Cu toate acestea, cele care mai vor să cumpere rochia trebuie să se grăbească, pentru că vânzătorii au dat deja rochiile alb-negru, find disponibile doar rochiile cu roşu şi albastru regal .

Julia Roberts avea doar 22 de ani când a interpretat personajul din Pretty Woman, rol care a fost definitoriu pentru succesul actriţei americane. Aceasta a obţinut o nominalizare la Oscar şi a devenit cea mai solicitată actriţă din Hollywood la acea vreme.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici