Fotografie istorică: 15 vedete feminine, împreună pe coperta unei reviste - FOTO

Cincisprezece vedete feminine cunoscute în toată lumea au realizat o şedinţă foto comună pentru aniversare a 15 de ani existenţă a unei reviste.

2436 afișări
Imaginea articolului Fotografie istorică: 15 vedete feminine, împreună pe coperta unei reviste - FOTO

Fotografie istorică: 15 vedete feminine, împreună pe coperta unei reviste (Imagine: www.latina.com)

Revista "Latina", care aniversează 15 ani de existenţă, a realizat un material despre 15 vedete feminine de origine latină îndrăgite în întreaga lume, scrie dailymail.co.uk.

Vedetele feminine care au apărut pe coperta revistei sunt: Salma Hayek, Eva Longoria, Gloria Estefan, Shakira, Jessica Alba, Selena Gomez, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Ana de la Reguera, America Ferrera, Rosario Dawson, Rosie Perez, Daisy Fuentes, La La Anthony şi Natalie Morales.

Fotografia de pe coperta revistei este deosebită, iar pentru realizarea ei au fost necesare nouă luni de plănificări, şapte şedinţe foto, 100 de rochii roşii de designer şi bijuterii în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Revista a realizat şi profilurile celor 15 femei, vorbind despre drumul lor spre faimă, iar vedetele au spus ce semnificaţie are pentru ele originea latină.

Selena Gomez a vorbit despre viaţa de familie şi despre casă, spunând că se simte complet conectată cu acestea de fiecare dată când merge acasă.

"Cultura a fost întotdeauna pe primul loc în viaţa noastră, în muzica noastră şi în tot ceea ce facem", a spus şi cântăreaţa Gloria Estefan.

Actriţa Jessica Alba, al cărei tată este mexican-american, a vorbit pentru revistă despre rolul pe care l-au avut femeile latine în viaţa ei.

"Sunt o mulţime de femei latine foarte puternice, foarte moderne şi dinamice pe care cele mai tinere le pot lua ca exemplu", a declarat Jessica Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici