Fotografii cu Adele în ipostaze intime au apărut în presa internaţională. Cum a reacţionat artista - FOTO

Adele a anunţat că va da în judecată revista franceză Public, care a publicat, vineri, o serie de fotografii, susţinând că au fost extrase dintr-o înregistrare video care o prezintă pe artistă în ipostaze intime alături de fostul ei iubit, cântăreaţa negând autenticitatea materialelor.

3215 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu Adele în ipostaze intime au apărut în presa internaţională. Cum a reacţionat artista - FOTO

Fotografii cu Adele în ipostaze intime au apărut în presa internaţională. Cum a reacţionat artista (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului lefigaro.fr, celebrul paparazzo francez Jean-Claude Elfassi a anunţat, joi, pe Twitter că se află în posesia unei înregistrări video care o prezintă pe Adele în ipostaze intime alături de un bărbat. El anunţase, totodată, că va posta acea înregistrare pe blogul său personal vineri, însă blogul său nu mai poate fi accesat de peste 24 de ore - din cauza numărului prea mare de conexiuni simultane, afirmă Jean-Claude Elfassi. Fotografiile au fost însă postate, vineri, pe coperta revistei Public.

Revista franceză a consacrat trei pagini acestor fotografii care prezintă o femeie, despre care editorii afirmă că este cântăreaţa britanică Adele, surprinsă în ipostaze intime. Publicaţia franceză afirmă că imaginile au fost filmate cu un telefon mobil, pe bancheta din spate a unui automobil, de un fost iubit al artistei britanice, care, dorind să se răzbune pe cântăreaţă, le-a oferit lui Jean-Claude Elfassi.

Adele a negat aceste informaţii şi a anunţat că va da în judecată revista Public şi pe jurnalistul Jean-Claude Elfassi pe care îi acuză de publicarea unor informaţii false.

"Clienta noastră nu a apărut în nicio înregistrare video sexuală, aşa cum se afirmă în acel articol. Clienta noastră nu apare în acele fotografii", au precizat avocaţii cântăreţei britanice într-un comunicat. "Acele afirmaţii sunt false şi extrem de defăimătoare. Clienta noastră va lua măsurile legale în această chestiune", au adăugat ei.

Chiar dacă artista britanică va lua aceste măsuri, ele nu vor putea să împiedice revista Public să profite, cel puţin pentru moment, de pe urma acestui scandal. "Grăbiţi-vă să furaţi sau să cumpăraţi revista Public, pentru că nu au fost tipărite prea multe exemplare şi există deja o epuizare a stocului la standuri", declara pe Twitter, vineri, Jean-Claude Elfassi.

Cu toate acestea, fotografiile în cauză au fost retrase de pe site-ul revistei.

În presa internaţională au apărut deja numeroase speculaţii despre identitatea fostului iubit al cântăreţei, presupusul autor al înregistrării video. Cele mai multe dintre ipoteze îl au în centrul lor pe "celebrul" fost iubit al cântăreţei care a inspirat-o pe aceasta să compună piesele "Rolling in the Deep" şi "Someone Like You". Artista britanică nu a ascuns niciodată faptul că a compus aceste cântece în urma unei despărţiri dureroase. Recent însă ea a spus că se află în relaţii cordiale cu fostul ei iubit: "Cred că este foarte fericit pentru mine", a declarat Adele, după gala premiilor Grammy, unde cântăreaţa a fost recompensată cu şase trofee.

În ciuda acestui scandal din presă, lucrurile par să evolueze bine şi pe plan personal pentru artista britanică. Potrivit dailymail.co.uk, Adele s-a mutat de curând într-o reşedinţă spectaculoasă din comitatul West Sussex, aflată la mică distanţă de vila în care locuieşte actualul ei iubit, Simon Konecki, directorul în vârstă de 37 de ani al unei fundaţii de caritate. Reşedinţa artistei a fost construită la sfârşitul secolului al XIX-lea, valorează aproximativ 9,5 milioane de dolari şi are propria sală de bal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici