Francezii, campioni la sex - AFP

Francezii declară că întreţin, în medie, circa 8,9 relaţii sexuale pe lună, devansându-i pe germani, italieni, americani şi britanici, potrivit unui studiu realizat de Novatris/Harris Interractive pentru săptămânalul L'Express şi postul France 24, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Francezii, campioni la sex - AFP

Francezii, campioni la sex - AFP

Potrivit studiului, germanii au circa opt relaţii sexuale pe lună, italienii - 7,3, americanii - 5,9 şi britanicii - 5,8.

Cu toate acestea, germanii sunt pe primul loc din punctul de vedere al partenerilor întâlniţi, în medie, pe parcursul vieţii (13), urmaţi de americani (12,5) şi britanici (12,5), potrivit studiului referitor la sexualitate realizat online în şase ţări. Pe locurile următoare se află francezii (11,1), italienii (10,3) şi spaniolii (8).

Indiferent de ţara în care a fost realizat studiul, în ceea ce priveşte numărul de parteneri există o disparitate importantă între cele două sexe, bărbaţii având mai multe partenere decât femeile. În Germania, un bărbat are circa 15,5 partenere de-a lungul vieţii, în timp ce o femeie are 10,1 parteneri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici