Fratele lui Lindsay Lohan va face muncă în folosul comunităţii, după asumarea unei identităţi false

Michael Lohan, fratele mai mic al actriţei americane Lindsay Lohan, va face patru zile de muncă în folosul comunităţii pentru a scăpa de acuzaţiile de asumare a unei identităţi false, după ce a încercat să se sustragă în mod ilegal de la plata locului de parcare, informează contactmusic.com.

151 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Lindsay Lohan va face muncă în folosul comunităţii, după asumarea unei identităţi false

Fratele lui Lindsay Lohan va face muncă în folosul comunităţii, după asumarea unei identităţi false (Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Michael C. Lohan jr. a fost arestat în octombrie 2015 pentru faptul că a încercat să se sustragă de la plata locului de parcare din preajma clădirii unde deţinea un apartament, prin utilizarea unui card de parcare fals pentru maşina sa Audi, declarând că lucra pentru guvernatorul statului New York.

Un poliţist a reperat cardul respectiv la bordul maşinii şi l-a luat pe Michel în arest după ce nu a reuşit să-şi dovedească identitatea asumată.

Lui Michael Lohan i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile de falsificare de documente şi fals de identitate, dar, pe 17 februarie, tânărul în vârstă de 28 de ani a reuşit să scape de aceste învinuiri.

"Persoana vizată nu a suferit alte condamnări", a declarat la Tribunalul din Manhattan Mark Heller, avocatul fratelui lui Lindsay Lohan. "A respectat întotdeauna legea, iar incidentul respectiv a fost unul izolat", a argumentat apărătorul legal.

Procurorii au acceptat pledoaria avocatului, iar judecătorul Guy Mitchell l-a îndemnat pe Michael să nu mai intre în probleme similare vreme de şase luni, potrivit cotidianului The New York Post.

Vestea vine la două luni după ce avocatul Mark Heller a respins o înţelegere anterioară în urma căreia Michael ar fi putut să fie eliberat imediat dacă pleda vinovat în faţa acuzaţiilor şi efectua două zile de muncă în folosul comunităţii.

Michael C. Lohan jr. plănuieşte să devină broker imobiliar, potrivit avocatului său: "Procurorul districtual a înţeles că această decizie nu va crea vreun impediment pentru obţinerea autorizaţiei sale de broker imobiliar. Cred că va deveni unul dintre cei mai mari brokeri ai oraşului New York".

Sora lui Michael, Lindsay Lohan, a fost considerată la un moment dat una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003-2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls". Ulterior, Lindsay Lohan a ajuns în atenţia presei mai mult din cauza scandalurilor în care a fost implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici