Fratele lui Lionel Messi, condamnat la închisoare cu suspendare din cauza portului ilegal de armă

Matias Messi, fratele mai mare al starului Barcelonei, Leo Messi, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare de către un tribunal din Rosario, Argentina, pentru port ilegal de armă.

203 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Lionel Messi, condamnat la închisoare cu suspendare din cauza portului ilegal de armă

Fratele lui Lionel Messi, condamnat la închisoare cu suspendare din cauza portului ilegal de armă

Matias Messi a avut de-a lungul timpului probleme cu legea. În noimebrie anul trecut, el a suferit un accident cu barca, iar televiziunile au arătat ambarcaţiunea plină de sânge. Se pare că fratele Vedetei barcelonei a lovit un banc de nisip, iar poliţiştii care au cercetat cazul au descoperit şi o armă la faţa locului.

În martie, Matias a provocat un accident rutier şi l-a ameninţat cu arma pe celălalt şofer implicat. Şi atunci, fratele lui Leo a fost reţinut de către forţele de ordine, mai ales că-n maşina sa au fost găsite şi droguri uşoare. De altfel, în ultimii ani, Matias a ajuns de mai multe ori la secţia de poliţie pentru port ilegal de armă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici