Frederic Von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, spitalizat după ce a înghiţit o albină

Prinţul Frederic Von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, a fost internat la începutul acestei săptămâni după ce a înghiţit o albină, informează contactmusic.com.

99 afișări
Imaginea articolului Frederic Von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, spitalizat după ce a înghiţit o albină

Frederic Von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, spitalizat după ce a înghiţit o albină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Frederic Von Anhalt îşi făcea siesta la soare, pe peluza reşedinţei sale din Beverly Hills, în ziua de marţi, 26 octombrie, în momentul în care insecta i-a intrat în gură.

Prinţul a declarat ulterior că albina l-a înţepat în gât, iar el "nu mai putea să respire şi s-a învineţit".

Frederic von Anhalt a fost transportat la un spital din apropiere, unde se află şi în prezent sub supravegherea medicilor, potrivit site-ului TMZ.com.

Prinţul a apărut pe prima pagină a ziarelor americane în urmă cu câţiva ani, când a revendicat paternitatea fiicei starletei Anna Nicole Smith, la câteva zile după moartea actriţei.

Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici