Funeraliile actriţei Farrah Fawcett vor avea loc, marţi, în Los Angeles

Ceremonia funerară privată pentru actriţa Farrah Fawcett, care a încetat din viaţă joia trecută, se va desfăşura la Catedrala catolică din Los Angeles, marţi, 30 iunie.

69 afișări
Imaginea articolului Funeraliile actriţei Farrah Fawcett vor avea loc, marţi, în Los Angeles

Funeraliile actriţei Farrah Fawcett vor avea loc, marţi, în Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Funeraliile actriţei Farrah Fawcett, protagonista filmului "Îngerii lui Charile" difuzat în anii '70, se vor desfăşura la Catedrala din Los Angeles marţi, 30 iunie, la ora locală 4.00 p.m.

Actriţa a murit joi, într-un spital din Los Angeles, la vârsta de 62 de ani, după trei ani de luptă împotriva cancerului la colon.

Farrah Fawcett, originară din statul american Texas, şi-a câştigat celebritatea ca fotomodel, după ce a pozat în costum de baie pentru un afiş, în 1970, fiind ulterior distribuită în serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", realizat de regretatul producător Aaron Spelling. Ea a interpretat personajul Jill Munroe, o detectivă sub acoperire, extrem de atrăgătoare, bronzată, blondă şi cu o coafură ciufulită.

Farrah Fawcett şi-a dat demisia după sfârşitul primului sezon al serialului, dar acest rol a transformat-o într-un adevărat star la Hollywood.

Farrah Fawcett a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violenţei domestice din filmul "The Burning Bed/ Flăcările urii" (1984) şi pentru interpretările sale din drama "Small Sacrifices/ Sacrificii mărunte" (1989) şi serialul "The Guardian/ Îngerul păzitor" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici