Gérard Depardieu a urinat pe culoarul unui avion

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a avut o nevoie atât de presantă, marţi, încât a urinat în afara toaletelor, pe culoarul unui avion al companiei CityJet, filială a grupului Air France-KLM, care zbura pe ruta Paris-Dublin, a anunţat compania franceză, miercuri.

821 afișări
Imaginea articolului Gérard Depardieu a urinat pe culoarul unui avion

Gérard Depardieu a urinat pe culoarul unui avion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Confirm doar faptul că el (Gérard Depardieu) a urinat într-adevăr în avion", în afara toaletelor, a declarat un purtător de cuvânt al grupului Air France.

Potrivit postului de radio Europe 1, actorul a urinat în faţa celorlalţi pasageri, în timp ce avionul se afla în faza de decolare, deşi o însoţitoare de bord i-a cerut să aştepte să meargă la toaletă după ce avionul va ajunge în aer.

"Vreau să urinez, vreau să urinez", ar fi spus actorul francez, ridicându-se de pe scaunul său, în timp ce toţi ceilalţi pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranţă fixate, a declarat o femeie care se afla în acel avion, intervievată de postul Europe 1. După ce însoţitoarea de bord i-a spus actorului că trebuie să aştepte aproximativ un sfert de oră, Depardieu a declarat că nu poate să aştepte.

"Iar atunci, el s-a ridicat în picioare şi a făcut pe jos", a adăugat aceeaşi femeie.

"Se vedea că băuse, însoţitoarea de bord era uimită", a afirmat ea, precizând că nu au existat comentarii: "Totul s-a făcut, aş spune, în limitele curtoaziei. Nu au existat cuvinte, nu s-a spus nimic. Gérard Depardieu s-a aşezat apoi la locul său, iar noi am mers în hangarul aeroportului, pentru că locul trebuia curăţat", a explicat aceeaşi pasageră.

Purtătorul de cuvânt al companiei Air France-KLM a precizat că incidentul s-a petrecut în timpul zborului pe ruta Paris-Dublin, marţi seară, fără a adăuga alte informaţii. Purtătorul de cuvânt nu a dat niciun fel de indicii despre eventualele urmări ale acestui incident.

Potrivit site-ului Aeroportului din Paris, acest zbor era asigurat de un avion Avro RJ-85, care are o capacitate maximă de 111 pasageri.

Figură celebră a cinematografiei franceze, cu o filmografie impresionantă, Gérard Depardieu s-a făcut remarcat în ultimii ani prin numeroase excese şi "derapaje" de limbaj. Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la premiile Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici