Gérard Depardieu a vandalizat un automobil

Gérard Depardieu va fi convocat în zilele următoare la comisariatul de poliţie din cel de-al şaselea arondisment din Paris deoarece a distrus, luni seară, un automobil parcat în apropierea locuinţei sale, informează postul RTL, citat de lefigaro.fr.

43 afișări
Imaginea articolului Gérard Depardieu a vandalizat un automobil

Gérard Depardieu a vandalizat un automobil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul actor "a atacat" un automobil parcat pe strada Cherche-Midi, în cartierul Saint-Germain des Prés din Paris. Aparent fără niciun motiv, Gérard Depardieu a lovit cu putere cele două portiere ale automobilului şi parbrizul acestuia. După o scurtă pauză, actorul a reînceput "atacul", iar automobilul a fost grav avariat.

Proprietarul automobilului, care a constatat pagubele marţi dimineaţă, a depus plângere la comisariatul de poliţie.

Potrivit RTL, automobilul avariat era parcat în faţa unui club, la câţiva metri de reşedinţa actorului Gérard Depardieu. Portarul acelui club, care a asistat la scena descrisă, a declarat că actorul a plecat imediat, "cu un pas împleticit", în momentul în care el s-a apropiat de automobil.

Motivele acestei "agresiuni" comise de actorul francez au rămas, cel puţin pentru moment, învăluite în mister.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici