Gabriela de la Cheeky Girls, implicată într-o nouă relaţie sentimentală

Gabriela Irimia, jumătatea geamănă a trupei Cheeky Girls, este implicată într-o nouă relaţie sentimentală, la puţin timp după ce s-a despărţit de parlamentarul britanic liberal-democrat Lembit Opik.

14 afișări
Imaginea articolului Gabriela de la Cheeky Girls, implicată într-o nouă relaţie sentimentală

Gabriela de la Cheeky Girls, implicată într-o nouă relaţie sentimentală

Gabriela şi bărbatul cu care aceasta are o relaţie, mai tânăr decât politicianul Lembit Opik, au fost văzuţi împreună într-un club londonez, Mahiki. Sora geamănă a acesteia, Monica Irimia, a fost, de asemenea, prezentă la petrecerea de la club, potrivit thesun.co.uk.

Potrivit presei londoneze, Gabriela şi misteriosul bărbat s-au sărutat şi s-au ţinut de mână în public.

Gabriela, în vârstă de 25 de ani, s-a despărţit de logodnicul său, Lembit Opik, în vârstă de 43 de ani, în luna iulie. Surse din anturajul celor doi au declarat că aceştia s-au despărţit din cauza certurilor din ce în ce mai dese. Potrivit unei surse, ultima ceartă dintre aceştia a pornit de la faptul că Lembit a întârziat la aniversarea mamei celor două membre Cheeky Girls, sărbătorită la Embassy Club, din Londra, ratând, astfel, discursul Gabrielei. În momentul în care a încercat să îi explice Gabrielei motivele întârzierii sale, aceasta a plecat, pur şi simplu, refuzând să asculte.

Mama celor două gemene a declarat la acea vreme că Gabriela dorea să pună capăt relaţiei sale cu parlamentarul britanic pentru că acesta este o persoană foarte instabilă.

Parlamentarul şi Gabriela Irimia s-au logodit în aprilie, la Roma (Italia), la Fontana di Trevi.

Potrivit presei londoneze, Lembit i-a cerut înapoi Gabrielei inelul de logodnă după ce s-au despărţit.

Monica şi Gabriela Irimia, adică trupa Cheeky Girls, au sosit în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici