Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe pe Zoom. Un senator a încercat fără succes să-şi ascundă fapta

  • Un parlamentar a folosit un fundal virtual al biroului, pe Zoom, când era la volan
  • Imaginile înregistrate în timpul întâlnirii au fost transmise în direct publicului
  • În Ohio a fost introdus un proiect de lege privind conducerea neglijentă
1515 afișări
Imaginea articolului Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe pe Zoom. Un senator a încercat fără succes să-şi ascundă fapta

Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe Zoom

Un parlamentar din Ohio a comis o gafă de proporţii în timpul unei videoconferinţe pe Zoom. Andrew Brenner a utilizat un fundal virtual al biroului său de acasă, în încercarea de a ascunde faptul că era la volan în timpul întâlnirii.

Poate n-ar fi fost descoperit dacă nu s-ar fi dat de gol din cauza centurii de siguranţă, a drumului vizibil în spatele său, ori din cauza mişcărilor capului.

Incidentul a avut loc în aceeaşi zi în care, în Ohio, a fost introdus un proiect de lege privind distragerea atenţiei la volan. Totodată, au fost stabilite pedepse pentru scrierea mesajelor text şi participarea la transmisiuni live în timpul petrecut la volan. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici