GALERIE FOTO Covorul roşu la Globurile de Aur: Ţinute din Hollywood-ul clasic, smoching androgin, culori metalizate

Hairstyle de Prinţesa Leia din Star Wars pentru Sarah Jessica Parker. Rochia argintie ce evocă era cuceririi spaţiului purtată de Ruth Negga. Evan Rachel Wood într-un smoching masculin care-i subliniază însă femininitatea. Iată ţinutele iconice de la gala Globurile de Aur din Beverly Hills.

2926 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Covorul roşu la Globurile de Aur: Ţinute din Hollywood-ul clasic, smoching androgin, culori metalizate

GALERIE FOTO Covorul roşu la Globurile de Aur: Ţinute din Hollywood-ul clasic, smoching androgin, culori metalizate

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Natalie Portman şi Michelle Williams i-au furat inima lui Rickie De Sole, editor de modă pentru revista W. Portman a purtat o rochie în culoarea gălbenelor, o creaţie Prada, de un galben retro ce evocă anii 1960, care a reamintit tuturor de rolul actriţei din filmul biografic "Jackie".

"Culoarea a fost neaşteptată. Prada a combinat ideea de retro-întâlneşte-era modernă atât de bine. Faptul că e însărcinată şi încă arată knock-out este incredibil", a spus De Sole.

Pentru Williams, a fost Louis Vuitton, o rochie de fetişcană în nuanţă gri, cu părul de culoarea platinei, ce o făcea să arate precum o zână şi cu gulerul tare de catifea neagră legat într-o fundă în partea din faţă.

"Era un fel de lume veche care interferează cu lumea nouă, un nod victorian cu accesoriul de sezon, gulerul", a spus De Sole.

Designerul şi criticul de modă Hal Rubenstein a declarat pentru AFP: "Un lucru important pe care l-am observat este că totul a început să fie ornamentat. Era rochiilor elegante sau minimaliste sau pur şi simplu feminine, diafane a luat sfârşit".

"Pe Sofia Vergara, ai fi putut s-o observi probabil chiar şi din spaţiu". Rochia Sofiei din colecţia Zuhair Murad Couture a fost brodată, aurie, cu mâneci lungi şi fără umeri, acest element, decupajul materialului pe umeri, fiind purtat şi de Nicole Kidman, Angela Bassett şi altele.

Jessica Chastain a purtat părul strâns, asociat cu o rochie Prada albastră, împodobită cu paiete în forme florale.

Rubenstein s-a declarat fan al smochingului Altuzarra purtat de Rachel Wood. "Arăta senzaţional şi eu nu sunt genul de bărbat care iubeşte femeile în smochinguri masculine, dar coafura şi stilul au fost fantastice", a spus Rubenstein. "Existau destule accente feminine în ceea ce priveste croiala, talie strânsă, lăţimea reverelor, frumoasa bluză şi superba fundă."

De asemenea, Rubenstein a apreciat aspectul orbitor al actriţei Ruth Negga, care a etalat o rochie în formă de coloană, cu mâneci scurte, pe care Vanity Fair o aseamănă unei ţinute de "gladiator feminin", purtată împreună cu o brăţară de tip manşetă din rubine, diamante şi aur galben de 18 karate, creată de Fred Leighton.

Emma Stone a purtat o rochie Valentino în roz pal, decorată cu un model de steluţe argintii. "A fost un moment de sclipire perfectă de tipul "La La Land " pentru Emma", a declarat Joe Katz, designer din Beverly Hills, pentru AFP.

Sarah Jessica Parker a făcut senzaţie pe covorul roşu cu o rochie din colecţia de veşminte albe a Verei Wang, cu umerii decupaţi, asociată cu un hairstyle de Prinţesa Leia şi cu o trenă scurtă, dar amblă prin volum.

Joyann King, editor al Harper's Bazaar, a declarat că negrul, griul şi albul de pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2017, compensate de spectaculoasele nuanţe de roz şi galben ar putea reflecta elementele polare al stării de spirit la Hollywood din acest moment, după un an în care multe celebrităţi s-au stins din viaţă, de multe ori prematur, precum şi deziluzia după rezultatele alegerilor prezidenţiale şi viitoarea ceremonie de învestire a lui Donald Trump.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici