GALERIE FOTO - Fanii s-au adunat în faţa spitalului unde a murit Michael Jackson

Fanii lui Michael Jackson sunt în stare de şoc după decesul regelui muzicii pop. Sute de fani sunt adunaţi în faţa spitalului în care a fost internat Michael.

37 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO - Fanii s-au adunat în faţa spitalului unde a murit Michael Jackson

Fanii s-au adunat în faţa spitalului unde a murit Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Starul pop Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri după ce a fost spitalizat la Los Angeles, în urma unui stop cardiac, informează presa internaţională.

Celebrul cântăreţ a devenit faimos încă de când era copil şi a încântat generaţii întregi cu muzica sa exuberantă şi mişcările sale de dans.  Jackson avea 50 de ani.

Faimosul artist avea trei copii: Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson şi Prince Michael Jackson II.

Jackson avea programat un turneu de revenire care cuprindea 50 de concerte ce urmau să fie susţinute la O2 Arena din Londra, începând cu 12 iulie anul acesta şi până în martie anul viitor. Toate biletele pentru show-urile sale se epuizaseră în doar câteva ore după punerea acestora în vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici