Game of Thrones | A fost descoperită o nouă greşeală de editare în penultimul episod al serialului. Ce s-a mai întâmplat de această dată. FOTO, VIDEO

O nouă greşeală de editare din sezonul 8 al Game of Thrones (GoT) face furori pe internet. Mâna dreaptă a personajului Jamie Lannister, pierdută în sezonul 3, a reapărut în penultimul episod din serial.

3151 afișări
Imaginea articolului Game of Thrones | A fost descoperită o nouă greşeală de editare în penultimul episod al serialului. Ce s-a mai întâmplat de această dată. FOTO, VIDEO

Game of Trones | O nouă greşeală de editare din penultimul episod face furori pe internet. Ce s-a mai întâmplat de această dată

Mâna personajul Jamie Lannister, interpretat de Nikolaj Coster-Waldau, a fost tăiată în episodul 3 din sezonul 3, în timp ce acestea era ţinut prizonier. În penultimul episod al iubitului serial, el şi-a recuperat-o accidental, în urma unei erori de editare. În locul mâinii reale trebuia să apară o proteză de fier.

Eroarea de editare, a doua din ultimul sezon, a fost descoperită de ochii ageri ai fanilor. Aceasta a fost văzută în scena în care Jamie şi Cercei Lannister se reîntâlnesc, după mai mult timp în care au stat departe unul de celălalt.

Fanii s-au arătat amuzaţi de noua eroare, lansând glume la adresa celor care se ocupă de editarea cunoscutei producţii televizate: ”Mâna lui Jamie a crescut înapoi pentru Cersei. Wow, ce putere are!”, a fost reacţia unui bărbat. În acelaşi timp, alţii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că editorii serialului nu-şi fac treaba cum trebuie: ”Cel mai prost episod din cel mai pros sezon. Din totdeauna”, a scris alt fan pe Twitter.

În episodul 3 al ultimul sezon, în timpul unei scene în care se celebra victoria asupra ”Regelui Nopţii”, un pahar de cafea de la o cunoscută companie a fost lăsat, accidental, în faţa camerelor. Greşeala a fost recunoscută, atunci, în mod ironic, de producătorii GoT.





 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici