Gândul lansează colecţia de DVD-uri "Mari Succese ale Cinematografiei"

Luni, 22 octombrie, ziarul Gândul lansează colecţia de DVD-uri "Mari Succese ale Cinematografiei", care se va deschide cu filmul regretatului regizor Cristian Nemescu, "California dreamin’ (nesfârşit)", câştigătorul premiului "Un Certain Regard" la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes.

24 afișări
Imaginea articolului Gândul lansează colecţia de DVD-uri "Mari Succese ale Cinematografiei"

Gândul lansează colecţia de DVD-uri "Mari Succese ale Cinematografiei"

DVD-ul va însoţi ziarul Gândul de luni, 22 octombrie, şi va putea fi achiziţionat împreună cu ziarul la preţul de 2,9 lei. Cei ce nu doresc să cumpere Gândul cu DVD pot lua numai ziarul, la preţul obişnuit, informează un comunicat al publicaţiei.

Colecţia "Mari Succese ale Cinematografiei", recomandate de Gândul, va cuprinde pentru început o serie de trei filme care prezintă realitatea românească contemporană în tot atâtea viziuni regizorale: "California Dreamin’(nesfârşit)", "Furia" (regia Radu Muntean) şi "Filantropica" (regia Nae Caranfil) .

"Gândul a ales pentru acest proiect special o selecţie de filme româneşti contemporane valoroase, pentru forţa pe care aceste producţii autohtone o degajă şi pentru puterea lor de a trezi reacţii puternice în conştiinţa şi simţirea noastră de români. Aceste filme sunt relevante pentru vremurile pe care le trăim şi pe care atât jurnaliştii, cât şi producatorii şi actorii de cinema încearca să le redea cât mai sugestiv şi mai realist", se precizează în comunicatul publicaţiei.

Din 10 octombrie, şi cotidianul "Evenimentul zilei" se vinde, în fiecare miercuri, cu un DVD dintr-o serie cu filme câştigătoare de premii Oscar, printre care "Aviatorul", "Million Dollar Baby", "Crash"şi "Brokeback Mountain".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici