Gemenii Bill şi Joe Smith, protagonişti ai serialului „My Big Fat Gypsy Wedding”, s-au sinucis

Gemenii Bill şi Joe Smith, care au apărut în reality show-ul "My Big Fat Gypsy Wedding", au fost găsiţi morţi în apropierea unei ferme de la marginea oraşului britanic Kent, potrivit Daily Mirror.

4966 afișări
Imaginea articolului Gemenii Bill şi Joe Smith, protagonişti ai serialului „My Big Fat Gypsy Wedding”, s-au sinucis

Gemenii Bill şi Joe Smith, protagonişti ai serialului „My Big Fat Gypsy Wedding”, s-au sinucis

Bill şi Joe Smith aveau 32 de ani şi s-ar fi spânzurat de un copac din apropierea unei ferme, sâmbătă, cu puţin timp înainte de prânz.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Kent a declarat: "Echipajele noastre au fost chemate sâmbătă, la ora 11.34, imediat după ce au fost descoperite cadavrele celor doi bărbaţi. Ancheta cu privire la circumstanţele morţii lor este în desfăşurare, dar în prezent nu există suspiciunea unei crime, ci este vorba, cel mai probabil, despre o sinucidere".

Fraţii Smith au apărut în cel de-al treilea sezon al serialului "My Big Fat Gypsy Wedding", fiind ţigani care lucrau ca grădinari peisagişti.

"Big Fat Gypsy Weddings" este un serial britanic difuzat de Channel 4, care explorează vieţile şi tradiţiile unor familii de nomazi irlandezi, în timp ce unul dintre ei se pregăteşte de nuntă. Serialul a prezentat, de asemenea, vieţile unor ţigani şi a fost criticat pentru că nu a reprezentat cu exactitate tradiţiile comunităţii romani.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici