Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a arăta ca Brad Pitt. Cum arată acum

Doi fraţi au devenit celebri după ce au cheltuit 20.000 de dolari pe operaţiile plastice pentru a arăta ca Brad Pitt.

9787 afișări
Imaginea articolului Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a arăta ca Brad Pitt. Cum arată acum

Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a arăta ca Brad Pitt. Cum arată acum

Matt şi Mike au fost motivaţi să apeleze la intervenţii chirurgicale, deoarece ei credeau că, dacă vor arăta ca Brad Pitt, îi va ajuta să aibă mai mult succes la femei.

Mike a avut implanturi în nas, obraji şi bărbie, iar Matt a avut implanturi în nas şi bărbie. De asemenea, s-au decis să aibă şi zâmbetul perfect, pentru asta având nevoie de 41 de furnişuri din porţelan.

Într-un interviu pentru MTV, Matt a zis:"A meritat. Aş mai face acest lucru de 10 ori. M-a ajutat să cuceresc mai multe fete. Am avut o schimbare atât de dramatică, încât fostele iubite pe care nu le-am mai văzut, au început să mă caute. Niciodată nu am crezut că pot fi atât de fericit precum sunt acum."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici