Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de box office "Hotel Transylvania", va vizita Castelul Bran

Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de box office "Hotel Transilvania/ Hotel Transylvania", va vizita Castelul Bran pe 14 octombrie.

371 afișări
Imaginea articolului Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de box office "Hotel Transylvania", va vizita Castelul Bran

Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de box office "Hotel Transylvania", va vizita Castelul Bran (Imagine: Zoltan Racz/ Mediafax Foto)

Filmul "Hotel Transilvania" va fi lansat în România în data de 19 octombrie.

Tartakovsky va vizita Castelul Bran, unde va participa la o conferinţă de presă şi la o şedinţă foto în castel, alături de actorii care au dublat vocile personajelor, şi la petrecerea de lansare a filmului, informează distribuitorii români ai lungmetrajului, InterComFilm.

Evenimentul va culmina cu ceremonia de tăiere a tortului pentru sărbătorirea celei de-a 118-a aniversări a lui Mavis, fiica lui Dracula din filmul "Hotel Transilvania".

"Hotel Transilvania" marchează debutul lui Genndy Tartakovsky în regia de lungmetraj, după succesul "monstruos" al producţiilor TV "Laboratorul lui Dexter/ Dexter's Laboratory", "Samurai Jack" şi "Războiul Clonelor/ Star Wars: Clone Wars".

"Sunt extrem de încântat de vizita mea în Transilvania, regiune care m-a inspirat atât de mult în realizarea filmului. Va fi extraordinar pentru mine să văd legendarul castel al lui Dracula şi să sărbătorim împreună acolo a 118-a aniversare a personajului nostru Mavis. Ştiu că Transilvania este «locul unde monştrii se simt la ei acasă», dar nu văd de ce nu mă pot distra şi eu puţin acolo", afirmă Tartakovsky.

Castelul Bran, monument naţional şi arhitectonic al României, a fost asociat de-a lungul anilor cu mitul celebrului personaj Dracula, mit ce atrage vizitatori din lumea întreagă.

"Hotel Transilvania" este staţiunea fastuoasă de "5 cotlete" a lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot distra, liberi să fie ei înşişi, fără ca oamenii să îi deranjeze. Într-un weekend special, Dracula invită câţiva dintre cei mai faimoşi monştri din lume - Frankenstein şi soţia sa, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii - pentru a sărbători aniversarea de 118 ani a fiicei sale Mavis. Pentru Dracula, problema nu este să-şi ospăteze prietenii infami, ci faptul că universul său s-ar putea prăbuşi când un om obişnuit apare din întâmplare la hotel şi îi face ochi dulci lui Mavis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici