Madonna se teme să poarte o rochie de mireasă musulmană războinică

Madonna a decis să nu poarte o rochie de mireasă musulmană stilizată în videoclipul noului single "Superstar", deoarece se teme pentru siguranţa ei.

472 afișări
Imaginea articolului Madonna se teme să poarte o rochie de mireasă musulmană războinică

Madonna (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cântăreaţa în vârstă de 54 de ani intenţiona să îmbrace o costumaţie pe care a numit-o "Terror Bride" - o combinaţie între vălul tradiţional de nuntă irakian şi uniforma soldaţilor americani - ca mod de manifestare a dezacordului cu privire la război şi la opresiunile asupra femeilor.

Consilierii cântăreţei au sfătuit-o însă că este mai bine să renunţe la costumaţie, din motive de securitate. Aceştia au convins-o că o asemenea vestimentaţie ar putea genera tensiuni politice şi revolte, informează contactmusic.com.

"Costumaţia Madonnei era pregătită. Era foarte mândră de ea... Spunea că a probat-o deja şi că o va îmbrăca în următorul videoclip", a declarat un apropiat al artistei.

Însă după ce a fost sfătuită să nu poarte această ţinută, Madonna s-a declarat dezamăgită. Cu toate acestea, cântăreaţa a declarat pentru The Sun că nu va renunţa definitiv la această ţinută, ci o va folosi atunci când va crede de cuviinţă.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici