Geoană către Boc, la tăierea tortului de Ziua Independenţei: "Trebuie să mai şi dai, nu doar să tai"

Momentul tăierii tortului, la recepţia de Ziua Independenţei SUA, i-a oferit lui Mircea Geoană ocazia unei aluzii la măsurile de austeritate ale Guvernului, el observând ironic că este bine că nu a fost premierul cel care a făcut acest oficiu, pentru că "trebuie să mai şi dăm, nu doar să tăiem".

282 afișări
Imaginea articolului Geoană către Boc, la tăierea tortului de Ziua Independenţei: "Trebuie să mai şi dai, nu doar să tai"

Geoană către Boc, la tăierea tortului de Ziua Independenţei: "Trebuie să mai şi dai, nu doar să tai" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

După rostirea discursurilor, la evenimentul organizat de Ambasada SUA de Ziua Independenţei, a urmat momentul tăierii tortului, o prăjitură de mari dimensiuni, cu drapelul american şi flori specifice decorurilor hawaiiene.

Tortul a fost adus de şase militari americani, fiind tăiat cu o sabie de ambasadorul Mark Gitenstein, care i-a avut alături pe preşedintele Senatului Mircea Geoană şi pe premierul Emil Boc.

"Bine că nu o luaţi dumneavoastră, domnule premier", a observat Mircea Geoană, referindu-se la sabia cu care a fost tăiat tortul.

"Trebuie să mai şi dai, nu doar să tai", a mai adăugat Geoană.

Premierul a zâmbit, fără a-i răspunde lui Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici