George Clooney, babysitter pentru copiii cuplului Jolie-Pitt

Actorul american George Clooney s-a oferit să stea cu cei şase copii ai cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, dacă prietenul său, nominalizat ca şi el la premiile Oscar anul acesta, va câştiga preţiosul trofeu.

989 afișări
Imaginea articolului George Clooney, babysitter pentru copiii cuplului Jolie-Pitt

George Clooney, babysitter pentru copiii cuplului Jolie-Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul din "Descendenţii/ Descendants" - despre care se ştie că nu-şi doreşte copii - concurează cu Brad Pitt, nominalizat pentru rolul din "Moneyball", la categoria "cel mai bun actor", informează contactmusic.com.

Dacă Brad pleacă acasă cu Oscarul, George va trebui să aibă grijă de toţi cei şase copii pentru o noapte, astfel încât Pitt şi Jolie să iasă în oraş singuri.

Dacă George câştigă, Brad va lucra timp de o zi pe iahtul lui Clooney de pe lacul Como din Italia.

Pitt şi Clooney concurează anul acesta pentru premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal cu Gary Oldman ("Tinker, Tailor, Soldier, Spy"), Jean Dujardin ("The Artist") şi Demian Bichir ("A Better Life").

George Clooney a declarat anterior că prietenii săi Brad şi Angelina şi cei şase copii ai lor l-au făcut să nu-şi mai dorească niciodată să aibă urmaşi. "Chiar şi un singur copil alergând în jurul vilei mele m-ar face nervos, deci nu sunt cu siguranţă un candidat la titlul de tatăl anului", a mai spus Clooney.

"Dacă am nevoie să mă înconjur de copii şi să am o familie mare, pot să-i sun oricând pe Brad şi Angie şi să-i rog să stea cu mine, doar ca să-mi amintesc de ce sunt atât de fericit fără (copii, n.r.)", a adăugat Clooney.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

La rândul său, George Clooney - care a fost căsătorit cu Talia Balsam, între 1989 şi 1993 - a devenit un inamic al căsătoriei. A avut în schimb relaţii destul de lungi cu mai multe femei frumoase, precum modelul britanic Lisa Snowdon, Sarah Larson, modelul italian Elisabetta Canalis etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici