George Clooney, în pat cu Cindy Crawford - FOTO, VIDEO

Actorul şi regizorul George Clooney este prieten de ani de zile cu fostul fotomodel Cindy Crawford şi soţul acesteia, Rande Gerber, aceştia petrecându-şi de multe ori vacanţele împreună.

3769 afișări
Imaginea articolului George Clooney, în pat cu Cindy Crawford - FOTO, VIDEO

George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cum era şi firesc, relaţia de prietenie a dus şi la una profesională, Clooney şi Rande Gerber, patron de baruri şi restaurante, lansând anul trecut un brand de tequila numit "Casamigos".

Pentru a-şi promova produsul, Clooney a creat o reclamă extrem de amuzantă ce se bazează pe relaţia sa cu Stacy Keibler şi cu cuplul Crawford-Gerber, scrie Daily Mail.

Reclama, cu titlul "S-ar putea întâmpla", îi arată pe Clooney şi Crowford în pat, fiind surprinşi de soţul acesteia, care pare surprins şi nu prea.

Urmează alte două filmuleţe, în care Clooney le găseşte în pat pe Cindy şi Stacey, respectiv cei doi bărbaţi sunt surprinşi în pat de cele două femei.

Scenariul reclamei îi aparţine lui George Clooney, care a şi produs-o.

Cei patru şi-au petrecut recent vacanţa într-o staţiune din Mexic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici