George Clooney renunţă la burlăcie

Actorul american George Clooney, recompensat cu un premiu Oscar, un celibatar convins, s-a logodit cu iubita sa, Sarah Larson, cu care are o relaţie din vara anului 2007.

34 afișări
Imaginea articolului George Clooney renunţă la burlăcie

George Clooney renunţă la burlăcie (Imagine: Mediafax Foto)

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2007, pe când Sarah lucra ca barmaniţă la Palm Casino Hotel din Las Vegas, informează marieclaire.co.uk.

Potrivit unor surse din Laglio, Italia, orăşelul în care locuieşte Clooney, cei doi s-au logodit, însă nu se ştie când va avea loc evenimentul cel mare.

De la începutul relaţiei lor, Sarah s-a bucurat de mai multe călătorii romantice alături de iubitul său în locuri de vis, precum Veneţia, Dubai, Miami.

 Însă Larson se poate lăuda cu faptul că a fost prima femeie care l-a însoţit pe Clooney pe covorul roşu, în februarie, la ceremonia premiilor Oscar. Clooney, în vârstă de 46 de ani, a obţinut premiul Oscar în 2006, pentru rolul din "Syriana", şi a fost nominalizat anul acesta la premiile Academiei Americane de Film pentru rolul din "Michael Clayton".

Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 - 1993, şi a avut relaţii cu femei extrem de frumoase şi celebre precum Renée Zellweger şi Lisa Snowdon.

Surse apropiate actorului spun însă că Larson ar fi femeia cu care Clooney vrea să mai acorde o şansă căsătoriei. Actorul a glumit adesea despre frica sa de angajament şi lipsa de dorinţă de a avea copii. "Mi-ar fi foarte greu să am o relaţie, pentru că prima mea dragoste este munca şi a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleaşi motive. "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate şi nu poţi să faci lucrurile pe jumătate cu ei", a afirmat Clooney.

Iubita ideală ar trebui să aibă râsul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts, aspectul lui Michelle Pfeiffer şi ambiţia lui Jennifer Lopez, potrivit declaraţiilor starului.

Bunele sale prietene Nicole Kidman şi Julia Roberts au făcut un pariu celebru, acela că George Clooney va deveni tată înainte de a împlini 40 de ani (2001). Cele două frumuseţi au pierdut pariul şi au completat fiecare câte un cec pentru vedeta din seria aventurilor lui "Danny Ocean". Clooney a refuzat, însă, să primească banii şi a dublat pariul, spunând că nu va deveni tată până la 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici