George Clooney se compară cu Hillary Clinton

Actorul american George Clooney, nominalizat la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar, a declarat că nu are nicio şansă în faţa irlandezului Daniel Day-Lewis şi îşi compară situaţia cu cea a lui Hillary Clinton în faţa lui Barack Obama.

1 afișare
Imaginea articolului George Clooney se compară cu Hillary Clinton

George Clooney se compară cu Hillary Clinton (Sursa: Mediafax Foto)

"Pentru mine e ca şi cum aş fi Hillary Clinton", a declarat pentru săptămânalul Time fostul cuceritor de inimi din serialul "Spitalul de urgenţă", nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din thriller-ul "Michael Clayton": "dacă nu ar fi fost Barack Obama, anul acesta ar fi fost unul bun".

Hillary Clinton, fosta primă doamnă a Statelor Unite, considerată multă vreme favorită din partea Particului Democrat la prezidenţialele din noiembrie, are 11 înfrângeri la alegerile primare în faţa lui Obama şi trebuie neapărat să câştige alegerile în Texas (sudul SUA) şi Ohio (nordul SUA), la începutul lunii martie, pentru a rămâne în cursă.

Partizan declarat al lui Obama de la începutul campaniei prezidenţiale, Clooney, în vârstă de 46 de ani, a obţinut premiul Oscar în 2006, pentru rolul din "Syriana".

Daniel Day-Lewis este considerat favorit la premiul Oscar pentru cel mai bun actor la ediţia de anul acesta, pentru partitura unui magnat al petrolului lipsit de scrupule din "Va curge sânge/ There will be blood".

Day-Lewis a mai câştigat un premiu Oscar în 1990, datorită rolului din "Piciorul meu stâng".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici