George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la Veneţia

George Clooney şi Amal Alamuddin, care s-au logodit în aprilie, se vor căsători în septembrie, la Veneţia, motivând această alegere prin faptul că reşedinţa de pe malul Lacului Como aflată în proprietatea actorului nu asigură suficientă discreţie.

387 afișări
Imaginea articolului George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la Veneţia

George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la Veneţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"George şi Amal vor să se căsătorească în Italia, dar au nevoie de un loc care să ofere discreţie", a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post, informează contactmusic.com.

George Clooney, care are o vilă în Italia, pe malul Lacului Como, consideră că nunta ar deranja vecinii prin atenţia mediatică de care se va bucura evenimentul, iar cuplul a fost văzut la Veneţia în urmă cu câteva săptămâni, surse din presă afirmând că cei doi intenţionează să se căsătorească într-un palat veneţian.

Recent, în presă au apărut informaţii conform cărora George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la Highclere Castle, locul de filmare al serialului "Downton Abbey", din Hampshire, însă cei doi s-ar fi răzgândit după ce logodnica lui Clooney a aflat că aici a avut loc şi nunta top-modelul Katie Price şi a primului ei soţ, Peter Andre, în 2005.

"Amal nu ştie foarte multe lucruri despre celebrităţi, dar ştie cine este Katie Price şi nu doreşte ca ziua cea mare să aibă vreo legătură cu acest gen de circ mediatic", potrivit unei surse din apropierea cuplului.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants" şi "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Cel mai recent film scris şi regizat de George Clooney este "The Monuments Men", despre o unitate specială compusă din şapte directori, conservatori ai muzeelor şi istorici din artă, care primeşte, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, din partea Aliaţilor, ordinul de a găsi operele de artă confiscate de nazişti în spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici