George Michael crede că a meritat să facă închisoare

Cântăreţul George Michael a declarat, într-un interviu acordat BBC Radio 2, că a meritat să facă închisoare după ce, anul trecut, a avut un accident cu maşina, deoarece conducea sub influenţa canabisului, informează BBC News Online.

29 afișări
Imaginea articolului George Michael crede că a meritat să facă închisoare

George Michael crede că a meritat să facă închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare, din care a efectuat patru săptămâni, anul trecut, după ce a intrat cu maşina în vitrina unui studio foto din Londra.

În interviul pentru BBC Radio 2, artistul a declarat că închisoarea a fost "karma" sa pentru că a încălcat legea de mai multe ori.

"A fost un lucru ruşinos să fac asta în mod repetat. Din punct de vedere al karmei, simţeam că trebuie să plătesc această datorie. Am fost la închisoare, mi-am plătit datoria", a declarat Michael.

Totuşi, cântăreţul a negat că ar fi trecut prin momente neplăcute în timp ce se afla în închisoarea Pentonville din Londra.

"Ştiu oameni care gândesc că a fost o experienţă oribilă, dar este mult mai uşor să accepţi orice formă de pedeapsă, dacă chiar crezi că o meriţi", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici