George Michael era dependent de cocaină când s-a internat în clinica din Elveţia

Cântăreţul George Michael, care, în prezent, urmează un tratament de dezintoxicare într-o clinică din Elveţia, era, anul trecut, dependent de cocaină, susţine unul dintre membrii familiei sale, citat de dailymail.co.uk.

682 afișări
Imaginea articolului George Michael era dependent de cocaină când s-a internat în clinica din Elveţia

George Michael era dependent de cocaină când s-a internat în clinica din Elveţia (Foto: AFP)

Jackie Georgiou, soţia unui văr al starului britanic, Andros, a declarat că este îngrozită de faptul că artistul în vârstă de 52 de ani ar putea muri, adăugând că dependenţa de alcool şi droguri l-au transformat într-o epavă.

"Fuma iarbă, iar, până să se interneze, ajunsese să tremure, spunând că are nevoie de ea", a declarat Jackie Georgiou.

"Mergea la petreceri, unde se droga şi rămânea căzut pe podea, se petreceau lucruri oribile, care deveneau tot mai negre. Era atât de slab şi de bolnav. Ar fi sfârşit în închisoare sau mort. Sunt îngrozită că va muri", a adăugat aceasta.

Cântăreţul britanic de origine greacă George Michael s-a internat de bunăvoie, în luna iunie a anului trecut, într-un centru de dezintoxicare din Elveţia, unde şi-a petrecut şi a 52-a aniversare.

Aflat la Kusnacht Practice, starul britanic şi-a făcut apariţia în public cu ocazia petrecerii zilei sale de naştere, în Zürich, pe 25 iunie. Astfel, paparazzi au putut capta imaginea unui bărbat masiv, ce poartă mustaţă şi barbă, dar care este o umbră a unuia dintre cel mai bine cotaţi interpreţi din istoria muzicii mondiale.

Cântăreţul plăteşte lunar 260.000 de euro pentru tratamentul de la Kusnacht Practice, un centru care se ocupă de pacienţi dependenţi de alcool, droguri, jocuri de noroc şi internet, dar şi de cei cu probleme de nutriţie şi depresie.

Temerile legate de sănătatea cântăreţului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana şi a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântăreţul a suferit răni în zona craniană şi a fost transportat la spital cu elicopterul.

Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie şi a fost spitalizat la Viena.

De asemenea, cântăreţul a suferit în mai 2014 un "colaps misterios", pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să telefoneze imediat la serviciile de urgenţe.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în acelaşi an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover faţada unui magazin din nordul Londrei. Tot în 2010, cântăreţului i-a fost suspendat permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

De asemenea, în 2006, autorităţile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani şi l-au condamnat la 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce cântăreţul şi-a condus automobilul sub influenţa drogurilor, iar poliţiştii l-au găsit leşinat în Mercedes-ul său.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici