George Michael o împacă pe Kate Moss. Fotomodelul va apărea într-un videoclip după ce a fost uitată în 1990 pentru "Freedom"

Kate Moss va apărea în noul videoclip al lui George Michael, care va fi probabil pentru single-ul "White Light", ea fiind supărată pentru că artistul pop nu a inclus-o în celebrul videoclip "Fredom" (1990), alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista şi Cindy Crawford.

414 afișări
Imaginea articolului George Michael o împacă pe Kate Moss. Fotomodelul va apărea într-un videoclip după ce a fost uitată în 1990 pentru "Freedom"

Kate Moss (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Următorul videoclip al lui George Michael va fi probabil pentru single-ul "White Light", iar Kate Moss ar urma să aibă o apariţie în acesta, alături de o zebră, relatează femalefirst.co.uk.

"Kate este o mare fană a lui George, a fost mereu. A mers la o mulţime dintre concertele lui şi a fost o prietenă bună a fostului lui iubit, Kenny Goss", a spus o sursă pentru Daily Mirror.

Aceeaşi sursă a explicat că ideea de a o distribui pe Moss în următorul videoclip al lui George Michael le-a venit celor care lucrează cu acesta, după ce top modelul a spus, anul trecut, că îi pare rău că nu a apărut în clipul "Freedom". Astfel că Moss ar urma să aibă o apariţie episodică în următorul videoclip al cântăreţului britanic.

Piesa "White Light" vorbeşte despre lupta artistului cu pneumonia gravă de care a suferit anul trecut, fiind internat şi aproape să-şi piardă viaţa.

Kate Moss şi George Michael vor mai apărea împreună la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra, în august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici