Gerard BUTLER recunoaşte relaţia cu Mădălina Ghenea: A fost DRAGOSTE la prima vedere

Actorul britanic Gerard Butler declară despre relaţia cu românca Mădălina Ghenea că a fost "dragoste la prima vedere", informează stirileprotv.ro, citând un articol publicat în Men's Journal.

11211 afișări
Imaginea articolului Gerard BUTLER recunoaşte relaţia cu Mădălina Ghenea: A fost DRAGOSTE la prima vedere

Gerard BUTLER (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul a spus că, impresionat de frumuseţea româncei, a invitat-o imediat într-o călătorie în Islanda. "Am fost impulsiv. Însă nu chiar atât de impulsiv. Am avut o presimţire bună", a spus Gerard Butler, informează stirileprotv.ro.

El a cunoscut-o pe Madălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, în timpul filmărilor pentru reclama la lame de ras Super Max, un brand din Dubai.

Dacă până de curând relaţia dintre Ghenea şi Butler a fost doar un zvon, fotografii ediţiei italiene a Vanity Fair i-au surprins recent pe cei doi în ipostaze tandre şi intime. Mai multe fotografii vor fi publicate în ediţia revistei care va apărea pe 24 octombrie.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost împreună la cumpărături, au mâncat stridii şi s-au sărutat în public.

Potrivit vanityfair.it, Mădălina Ghenea scria pe Twitter, în urmă cu câteva zile: "Sunt cea mai fericită femeie din lume".

Mădălina Ghenea a devenit cunoscută după ce a apărut, în Italia, într-un spot publicitar pentru o companie de telefonie mobilă, alături de Raoul Bova. Potrivit publicaţiei italiene, în 2013, ea va apărea în filmul "Dom Hemingway", de Richard Shepard, alături de Jude Law.

Anul trecut, în presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu Mădălina Ghenea, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filma pentru un nou lungmetraj. În presa din acea perioadă au fost publicate nişte fotografii în care Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care părea a fi noua lui iubită. Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea. Însă top modelul a refuzat să comenteze în vreun fel informaţiile apărute în presă.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Butler are o reputaţie de cuceritor, actorul având în trecut relaţii cu nume celebre de la Hollywood - Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ashley Greene. De asemenea, Butler ar fi avut o aventură cu top modelul Naomi Campbell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici