German costumat în zombi confundat cu un cadavru

Un german care s-a costumat în zombi cu ocazia Halloween-ului şi a adormit în tren a fost confundat cu un mort de pasagerii speriaţi care au chemat poliţia.

7 afișări
Imaginea articolului German costumat în zombi confundat cu un cadavru

German costumat în zombi confundat cu un cadavru

Când au ajuns la locul incidentului, poliţiştii din zona Bad Segeberg au constatat că bărbatul, în vârstă de 24 de ani, s-a îmbătat şi a adormit în tren, după ce a venit de la o petrecere de Halloween, care a avut loc în Hamburg, relatează, marţi, Sky News.

Pasagerii din tren au încercat să îl trezească pe bărbat, însă nu au reuşit, astfel că au chemat poliţia, speriindu-se de sângele de pe mâinile şi faţa acestuia.

Echipa de prim-ajutor care a ajuns la locul incidentului a clarificat însă situaţia. Poliţiştii i-au spus bărbatului să îşi şteargă machiajul, iar apoi i-au permis să îşi continue călătoria.

"Bad Segeberg este o zonă rurală, iar sărbătoarea de Halloween nu este prea cunoscută acolo. Oamenii nu se aşteptau ca cineva să fie costumat în tren", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Sikle Tobies.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici