Gianna Nannini: România are o energie aparte (Video)

Cântăreaţa Gianna Nannini, care va susţine un concert luni seara, la Arenele Romane, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a decis să îşi încheie turneul în Bucureşti deoarece doreşte să se încarce cu energia oraşului, înainte de a începe o nouă serie de concerte.

187 afișări
Imaginea articolului Gianna Nannini: România are o energie aparte (Video)

Gianna Nannini: România are o energie aparte

"Este o energie ciudată în ţara aceasta şi am decis să vin aici pentru că voi face un nou disc", a declarat Gianna Nannini, în cadrul conferinţei.

Artista a mai cântat la Bucureşti în urmă cu patru ani şi a descris experienţa sa trecută ca fiind foarte plăcută. De asemenea, cântăreaţa a spus că în concertul de la Bucureşti va cânta aproximativ 20 de piese.

"Depinde, eu mă adaptez foarte repede la vibraţia mulţimii, aşa că playlist-ul va fi alcătuit în funcţie de cum reacţionează publicul", a spus artista.

Nannini şi-a descris turneul, care se încheie în România, ca fiind "un delir de entuziasm, de persoane".

Cântăreaţa a ţinut să anunţe că echipa sa caută un violonist român care să o acompanieze pe scenă la melodia "Ragazzo dell'Europa".

"Eu mă simt mai aproape de Est decât de Vest din punct de vedere muzical", a adăugat artista, care şi-a amintit de începutul carierei sale. "Am fugit de acasă pentru a deveni cântăreaţă. La şcoală lumea îmi spunea că sunt afonă, dar eu am crezut în mine şi am învăţat să cânt pe stradă", a adăugat aceasta.

Deşi este considerată una dintre cele mai de succes cântăreţe italiene, Gianna Nannini nu se consideră specială: "Cred toţi oamenii pot fi artişti. Nu mă simt diferită de restul lumii".

Cântăreaţa a avut duete cu mari muzicieni, precum Jon Bon Jovi sau Andrea Bocelli, dar cel mai mult şi-ar dori să cânte cu un artist de culoare.

"Vreau să cânt cu un artist de culoare, pentru că am sufletul de negru (...) Mi-ar fi plăcut să cânt cu Aretha Franklin".

Biletele pentru concert au preţuri de 80 de lei (acces general) şi 125 de lei (VIP).

Potrivit organizatorilor, intrarea la concert, care este programat la 20.00, se face începând cu 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici