Gillian Anderson a născut un băieţel

Actriţa americană Gillian Anderson, celebră pentru rolul ei din serialul de televiziune de succes "Dosarele X", a născut, săptămâna trecută, cel de-al treilea copil al său, un băieţel care a primit numele de Felix.

91 afișări
Imaginea articolului Gillian Anderson a născut un băieţel

Gillian Anderson a născut un băieţel (Imagine: Mediafax/AFP)

Anderson l-a născut pe Felix într-un spital Londra, luni, 15 octombrie. Acesta este cel de-al doilea copil al lui Gillian Anderson, în vârstă de 40 de ani, şi al iubitului ei, omul de afaceri Mark Griffiths.

Cei doi mai au un copil, Oscar, care s-a născut în noiembrie 2006. Anderson mai are o fiică în vârstă de 13 ani, Piper, dintr-un mariaj anterior.

Presa americană a ajuns la concluzia că Gillian Anderson s-a inspirat în mod evident din piesa "The Odd Couple/ Un Cuplu Ciudat" atunci când a ales cele două prenume pentru fiii săi.

Piesa "Un cuplu ciudat", pusă în scenă pe Broadway, a fost scrisă de Neil Simon în 1965. Piesa prezintă povestea unui scriitor nevrotic, Felix, şi a unui jurnalist sportiv, Oscar, care sunt obligaţi de circumstanţe să locuiască împreună. În ecranizarea pentru marele ecran din 1968, Jack Lemmon şi Walter Matthau au jucat rolurile principale.

În 2008, Gillian Anderson a fost prezentă pe marile ecrane cu două filme catalogate drept dezamăgitoare de critici şi de public: "X-Files: Vreau să cred", al doilea lungmetraj bazat pe serialul de televiziune SF "Dosarele X", şi "Cum să rămâi fără prieteni".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici