Gillian Anderson renunţă la haine în scopuri caritabile

Actriţa Gillian Anderson îşi vinde hainele din garderobă, pe site-ul Clothesagency.com, urmând ca suma strânsă să fie donată casei de copii Sa-Yes din Africa de Sud.

425 afișări
Imaginea articolului Gillian Anderson renunţă la haine în scopuri caritabile

Gillian Anderson renunţă la haine în scopuri caritabile (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Printre lucrurile care sunt puse în vânzare se numără o pereche de pantofi din piele de căprioară, de culoare verde, marca Hush Puppies, şi o fustă din lână creată de Alexander McQueen, al cărei preţ de pornire este de 450 de dolari, informează contactmusic.com.

"Este un lucru pe care Gillian l-a plănuit de foarte mult timp, a vrut să îşi refacă garderoba. Este o idee extraordinară şi mi-aş dori să cumpăr una dintre ţinutele ei, dar eu urăsc cumpărăturile şi, mai mult, noi nu avem nici aceeaşi măsură", a declarat Isla D'Aubigny, proprietara site-ului Clothesagency.com.

De-a lungul celor nouă sezoane ale serialului "Dosarele X", actriţa Gillian Anderson a primit premiul Emmy, Globul de Aur şi premiul decernat de Sindicatul actorilor americani. După încheierea serialului, actriţa a jucat în câteva lungmetraje - "The House of Mirth" (2000), "The Mighty Celt" (2005) şi "Ultimul rege al Scoţiei" (2006) -, dar şi în producţii de televiziune, fiind nominalizată la premiile BAFTA, Emmy şi Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul "Casa umbrelor/ Bleak House" (2005), produs de BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici