Gillian Anderson va juca în cel de-al treilea lungmetraj din seria "Dosarele X"

Actriţa Gillian Anderson a declarat recent, la Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo (12 - 20 august), că ar fi bucuroasă să joace într-un al treilea film inspirat din serialul de televiziune "Dosarele X", informează femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Gillian Anderson va juca în cel de-al treilea lungmetraj din seria "Dosarele X"

Gillian Anderson va juca în cel de-al treilea lungmetraj din seria "Dosarele X" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Declaraţia actriţei vine după ce aceasta a spus, în numeroase rânduri, că asocierea sa cu celebrul serial i-a adus şi dezavantaje la diferite castinguri. "Bineînţeles că aş accepta să joc într-un nou film din seria «Dosarele X». Nu am niciun motiv să refuz o asemenea propunere", a declarat aceasta, aflată la Sarajevo.

"Mă simt legată de grupul de oameni cu care am lucrat şi suntem încă fericiţi să colaborăm. Nu avem niciun motiv să nu facem acest film, dacă se găsesc resursele necesare", a adăugat actriţa, care a spus că este mândră de proiectul "Dosarele X", dar că viaţa sa profesională a evoluat în altă direcţie.

Aceasta a jucat rolul agentului Scully şi în 2008, în cel de-al doilea lungmetraj inspirat din celebrul serial, "Dosarele X: I Want to Believe". Anderson a spus că, probabil, lucrul la următorul film din serie va începe în 2012.

La începutul acestui an, interpreta agentului Scully a declarat că va refuza orice ofertă de a continua să lucreze la seria de succes.

"Gillian a avut nevoie de ceva timp să îşi construiască o carieră în afara seriei «Dosarele X», iar acum lucrează în filme şi spectacole de teatru mai mult ca oricând", a declarat o sursă, la acea vreme.

Când cel mai recent film al seriei "Dosarele X" a fost lansat, partenerul lui Anderson din film, David Duchovny, a declarat că speră ca pelicula să aibă succes şi ca el să interpreteze rolul agentului Mulder de-a lungul carierei sale.

"Sperăm că filmul va deveni o franciză. Mi-a plăcut mereu să revin la acest proiect şi mi-ar plăcea să îl interpretez pe Mulder de-a lungul vieţii mele", a spus Duchovny.

Proiectul "Dosarele X", ai cărui eroi principali, agenţii Mulder şi Scully, investighează cazuri în care sunt implicate forme de viaţă extraterestre, s-a impus întâi ca serial, în anii '90.

În 1998 a apărut primul lungmetraj inspirat din serialul tv, "The X Files: Fight the Future", în regia lui Rob Bowman, urmat de "Dosarele X: I Want to Believe", de Chris Carter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici