Gina Pistol, specialistă în fasole cu cârnaţi la "Serviţi, vă rog!"

Cea de-a doua ediţie a emisiunii "Serviţi, vă rog!", difuzată de Pro TV marţi şi miercuri, de la ora 20.30, pune un nou rând de vedete la treabă, Gina Pistol demonstrând că este specialistă în gătitul de fasole cu cârnaţi, informează televiziunea.

409 afișări
Imaginea articolului Gina Pistol, specialistă în fasole cu cârnaţi la "Serviţi, vă rog!"

Gina Pistol, specialistă în fasole cu cârnaţi la "Serviţi, vă rog! "

Cea de-a doua ediţie a emisiunii "Serviţi, vă rog!", difuzată de Pro TV marţi şi miercuri, de la ora 20.30, pune un nou rând de vedete la treabă. Pavel Bartoş, Răzvan Fodor, Gina Pistol şi Doiniţa Oancea sunt cei care, sub stricta supraveghere a lui nea Marin, trebuie să aibă grijă de circ şi de bunul mers al show-ului.

În timp ce băieţii s-au ţinut numai de farse şi nu ştiau cum să-i facă viaţa mai amară lui nea Marin, fetele au fost cât se poate de ascultătoare. Mai mult, Gina Pistol a ţinut să-şi demonstreze calităţile de gospodină desăvârşită gătind o delicioasă fasole cu cârnaţi pentru toţi angajaţii circului. Mâncarea a fost apreciată de toată lumea, iar Gina s-a ales cu o mulţime de laude.

Tot la capitolul mâncare s-a remarcat şi Pavel Bartoş, dar nu într-un mod la fel de plăcut. Pentru a-l "răsplăti" pentru toate boacănele făcute, Nea Marin i-a pus o cantitate însemnată de chili în mâncare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici